İZMİR / TİRE - ŞEHİT MEHMET ORUÇ İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, İnternet Haftası nedeniyle 15 - 19 Nisan 2024 Tarihleri arasında Eğitimde Üretken Yapay Zeka isimli öğretmen eğitimleri düzenliyor.

Mrt

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru Ve Uygulama Kılavuzu - 2024 yayınlandı.

LGS 2024 - Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2024 için tıklayınız...

Ock

TEKNOFEST, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

Ekm

7-22 Ekim tarihleri arasında İzmir e-Twinning ve İzmir EBA koordinatörlüğünde #Cumhuriyetimizin100yılı temasıyla #codeweek etkinliği gerçekleştiriyoruz.

İzmir CodeWeek 100 Herkes İçin Kod Haftası Kodu : cw23-dgWFc

Tem

"İlham veriyoruz" demiştik. Başarılı sonuçlarıyla, okulumuz adına bayrağı yukarılara taşıyan evlatlarımızı ve ailelerini tebrik eder, emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte daha iyiye

Tem

Öğrencilerimizi ve ailelerini başarılarından dolayı tebrik eder, bu başarıda emeği olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

2022-2023 eğitim, öğretim dönemini okulda düzenlenen törenle sonlandırdık. Okulumuzu dönem birincisi olarak bitiren 5.Sınıflarda Ubeydullah Arıbaş, 6.Sınıflarda İrem Rana Dursun 7.Sınıflarda Zeynep Esma Köse, 8.sınıflarda Zeynep Kaya, bu dönem en çok kitap okuyan Bestenigar Küreli, Dart, Okçuluk, Bocce, Akıl Zeka Oyunları, Masa Tenisi gibi sportif alanlarda madalya alan öğrencilerimiz plaketlerini ve ödüllerini aldı. LGS'de üstün başarı gösteren Yaman Ege Aztek, Meyra SuSağlam, Zeynep Kaya ve Fatmanur Anaç'a tablet hediye edildi. 4 yıl boyunca okulumuza değer katan 8.sınıflarımıza plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Her daim yüzümüzü güldüren sevgili çocuklarımıza, idari personelimize, kıymetli öğretmenlerimize, hizmetli personelimize ve her zaman güven ve desteğini hissettiğimiz değerli velilerimize teşekkür eder, iyi tatiller dileriz.

Tem

İzmir Bilim Olimpiyatları 7.8.sınıf Fen Bilimleri alanında İzmir il birincisi olan okulumuz 7.sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Bilim Sanat Merkezinde eğitim alan Bestenigar KÜRELİ, İzmir İktisat Kongresi Binasında düzenlenen gala gecesinde ödülünü aldı. Okullarımızı ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Tem

Bugün okulumuzda düzenlediğimiz mezuniyet programı ile 8.sınıftan mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledik. Tüm öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz. Çocuklarımızın yolu açık olsun.

Tem

Geleneksel okul tanıtım günlerinde 8-9-12-13 Haziran'da ilçemiz ilkokullarının 4.sınıflarından mezun olacak öğrencileri okulumuzda ağırladık.

Tem

Bir başarı daha. 6.sınıf öğrencimiz İrem Rana Dursun, 45000 kişinin katıldığı TÜGVA Kitap Kurdu Türkiye geneli kitap okuma yarışmasında 5 kitaptan sorulan 100 sorunun 99 tanesini doğru yaparak Türkiye üçüncüsü ve İzmir İl Birincisi oldu. Öğrencimizi ve Türkçe öğretmenimiz Mustafa Doğru'yu tebrik ederiz.

Nis

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile koordineli olarak hazırlanmış olan bilgilendirici videolar https://siber.bilisimgunleri.org adresinde mevcuttur.